Paarden Belevingsochtend/dag


Wij, Jetty en Daniëlle, nodigen je uit om met onze brave paarden een heerlijke beleving te hebben van ongeveer 3 uur (een beleving van 6 uur is ook mogelijk en speciaal geschikt voor diegenen die er niet genoeg van krijgen tussen de paarden te werken). Een onderdeel van deze beleving kan een staprit of wandeling met het paard door het bos zijn, maar ook leren longeren, grondwerk, schriktraining of knuffelen en poetsen horen bij de mogelijkheden. De staprit door het bos wordt gereden met maximaal één persoon, waarbij rust en individuele aandacht gewaarborgd zijn. Een programma op maat! Informeer naar de mogelijkheden.

De belevingsochtend/dag is op individuele afspraak. Beginners krijgen onder gediplomeerde begeleiding individuele tips tijdens de rustige rit (soms aan een lijn met iemand ernaast die meeloopt) of les in de bak. Dit is een mooie rit en les in één. Beleef de vrijheid op de rug van een paard of pony.

De kosten voor een paarden en/of pony beleving van 3 uur, van 10.00 uur tot 13.00 uur zijn € 30,00 p.p. De kosten voor een hele dag bij de paarden op de boerderij van 10.00 uur tot 16.00 uur zijn € 50,00 p.p.

Alle belevingsochtenden/dagen zijn op afspraak en voor maximaal 1 persoon.

Van te voren boeken is noodzakelijk. Let op: paardrijden blijft een risicosport. Een cap is verplicht. (zie veiligheidstips) (zie voorwaarden)