Paarden Belevingsochtend


Wij, Jetty en Daniëlle, nodigen je uit om met onze brave paarden een heerlijke beleving te hebben van ongeveer 3 uur.  Speciaal geschikt voor diegenen die erg graag tussen de paarden willen werken en willen ontdekken of de omgang met paarden bij hen past. Een onderdeel van deze beleving kan een staprit of wandeling met het paard door het bos zijn, maar ook leren longeren, grondwerk, schriktraining of knuffelen en poetsen horen bij de mogelijkheden. De staprit door het bos wordt gereden met maximaal één persoon, max 60 kilo,  waarbij rust en individuele aandacht gewaarborgd zijn. Een programma op maat! Informeer naar de mogelijkheden.

De belevingsochtend/dag is op individuele afspraak. Je krijgt onder gediplomeerde begeleiding individuele tips tijdens de rustige stap rit (soms aan een lijn met iemand ernaast die meeloopt) of lesje in de bak. Dit is een mooie stap rit en les in één. Beleef de vrijheid op de rug van een paard of pony.

De kosten voor een paarden en/of pony beleving van 3 uur, van 10.00 uur tot 13.00 uur zijn € 30,00 p.p.

Alle belevingsochtenden/dagen zijn op afspraak en voor maximaal 1 persoon.

Van te voren boeken is noodzakelijk. Let op: paardrijden blijft een risicosport. Een cap is verplicht. (zie veiligheidstips) (zie voorwaarden)