Lessen en ritten 
Wij, Jetty en Daniëlle, nodigen je uit om met onze brave paarden en  pony’s een heerlijke beleving te hebben van ongeveer 3 uur (een beleving van 6 uur is ook mogelijk). Een onderdeel van deze beleving kan een bosrit of les zijn, maar ook leren longeren of knuffelen en poetsen horen bij de mogelijkheden. De bosrit of les wordt gereden met maximaal twee personen, waarbij rust en individuele aandacht gewaarborgd zijn. Onze dieren zijn al op leeftijd, dus informeer naar de mogelijkheden.

De ritten worden gereden op individuele afspraak. Gevorderde ruiters kunnen de paarden de benen laten strekken op de  mooie routes door het bos en beginners krijgen onder gediplomeerde begeleiding individuele tips tijdens de rustige rit (soms aan een lijn met iemand ernaast die meeloopt) of les in de bak. Enige rijervaring is vereist voor een rit door het bos. Dit is een mooie rit en les in één. Beleef de vrijheid op de rug van een paard of pony.

De kosten voor een paarden en/of pony beleving van 3 uur zijn € 30,00 p.p. De kosten voor een hele dag bij de paarden op de boerderij van 10.00 uur tot 16.00 uur zijn € 50,00 per persoon.

Alle lessen of ritten zijn op individuele afspraak en voor maximaal 2 personen.

Van te voren boeken is noodzakelijk. Let op: paardrijden blijft een risicosport. Een cap is verplicht. (zie veiligheidstips) (zie voorwaarden)