Stalling & Weidegang


Bent u op zoek naar een fijn thuis voor uw paard of pony? Een paard is een sociaal dier, wij houden daar bij de huisvesting altijd rekening mee. De stallen zijn zo ingericht dat de pony’s en paarden elkaar zien, ruiken en horen. Het open karakter van de stallen zorgt ook voor natuurlijk daglicht en frisse lucht. Wij  zoeken naar de balans tussen veiligheid en optimaal onderling contact. De paarden hebben een zeer ruime stal van 8×4 of een stal van 3,5 x 4 met individuele uitloop van 6 meter met voldoende mogelijkheid tot sociaal contact. Indien gewenst zijn er ook traditionele binnenboxen beschikbaar.  De paarden gaan overdag zoveel mogelijk als kudde de wei op of het paddock paradise in en bij zeer extreme weersomstandigheden luchten in het paddock paradise of dollen in de bak. Van nature graast en rust een paard en kan het vrij bewegen. Wij proberen uw paard of pony elke dag zoveel mogelijk op deze natuurlijke manier paard te laten zijn. In de zomermaanden grazen de paarden een aantal uren per dag in de weide en proberen we in overleg met u en indien het gras toereikend is, de paarden en pony’s geheel natuurlijk te laten grazen.

Alles Puur Paard is een kleinschalige pensionstal op ruim 2ha die een fijn thuis biedt aan ongeveer 10 paarden of pony’s en is direct aan de bosrand van het Sleenerzand gelegen. Allespuurpaard biedt ook voor uw paard (op rust) alle rust en ruimte die uw (gepensioneerde) paard of pony verdient. Tevens is deze mooie plek zeer geschikt voor geboortebegeleiding of revaliderende paarden. Wij bieden Volpension of Volpension Plus. Voor als u rust en ontzorging voor uw paard of pony zoekt. Uiteraard bent u als gast tevens verantwoordelijk voor het waarborgen van deze rust.

Er is 24 uur per dag aanwezigheid en verzorging daar het bedrijf aan huis gevestigd is. Komt u gerust vrijblijvend een kijkje nemen of mail voor informatie naar info@allespuurpaard.nl

Lees meer in de voorwaarden pensionstalling.